Concursul de discursuri 2010

Şi anul acesta, APJR organizează, în colaborare cu Ambasada Japoniei la Bucureşti şi cu sprijinul Japan Foundation, Concursul de discursuri în limba japoneză (Nihongo benron taikai). Ediţia din acest an, a XIV-a, va avea loc pe data de 20 martie, începînd cu ora 10:00 şi, ca şi în anii trecuţi, va avea două secţiuni: FACULTATIV (pentru cei care studiază limba japoneză la instituţii unde cursul este facultativ sau opţional) şi SPECIALIZARE (pentru cei care studiază limba japoneză la instituţii unde cursul este specializare A sau B).

Tema discursurilor va fi „Japonia din punctul meu de vedere” [Watashi ni totte no Nihon]. Discursurile vor fi urmate de cîte două întrebări, una generală şi una cu privire la conţinutul discursului.

Cel mai probabil, concursul se va desfăşura la Biblioteca Centrală Universitară (Piaţa Revoluţiei). Vom reveni cu amănunte de îndată ce vor fi finalizate discuţiile în această privinţă.

Detaliile cu privire la regulamentul concursului, condiţiile de participare şi termenul limită pentru înscriere se găsesc aici (în limba română) şi aici (în limba japoneză).

Publicitate

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: