Rezultate Nōryoku shiken

UPDATE
Dacă doriţi să ridicaţi rezultatul personal în săptămîna 7-13 martie, o puteţi face joi, 10 martie, între orele 12:30 şi 17:30 de la Secţia de Japoneză a Universităţii din Bucureşti de pe Str. Pitar Moş, nr. 7-13 (et. 2, Sala 24 & 25). Pentru cei care preferă trimiterea prin curier, prima expediere va fi realizată mîine, 7 martie.

Echipa Noryoku shiken

Plicurile cu rezultatele Nōryoku shiken au ajuns în sfîrşit în România🙂. Pentru a intra în posesia lor, candidaţii care s-au înscris printr-o instituţie trebuie să se adreseze profesorilor / persoanelor de contact de la instituţia respectivă.

Pentru candidaţii care s-au înscris individual, plicurile vor fi trimise prin poştă / curier – vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa noryoku2010.apjr[at]gmail.com dacă există modificări de adresă / nume faţă de momentul trimiterii voucher-elor.

În plic veţi găsi, pe lîngă diplomă (dacă aţi reuşit la examen) şi foaia de rezultate, şi un document A4 care conţine explicaţii cu privire la noua modalitate de punctare a exmanului.

Dacă aţi reuşit, verificaţi dacă numele trecut pe diplomă este cel corect – dacă există inadvertenţe, vă rugăm să contactaţi imediat APJR.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: