Școala de Vară de Limba Japoneză (ediția a doua)

Școala de Vară 2011 s-a încheiat.

Pentru poze intrați pe Galerie foto

VINO SĂ ÎNVEŢI JAPONEZA CU NOI!

APJR organizează cea de-a doua ediţie a Şcolii de Vară de Limba Japoneză.

  • Perioada: 18-24 iulie 2011
  • Taxa de participare: 150 RON

Taxa de participare acoperă toate materialele necesare pentru cele 50 de ore de cursuri şi activităţi cultural-educative. Programul detaliat al cursurilor şi al activităţilor va fi afişat după terminarea perioadei de înscriere.

  • Locul de desfăşurare: Colegiul Naţional ”Ion Creangă” (Strada Cuza-Vodă, nr. 41, sector 4, Bucureşti)
  • Înscrierile se fac pe adresa de email scoaladevarajap2011@gmail.com până pe 1 iulie 2011.
  • Numărul maxim de participanţi este de 150 de persoane.

INFORMAȚII ACTUALIZATE!!!

PROGRAMUL ȘCOLII DE VARĂ POATE FI DESCĂRCAT DE AICI: program scoala de vara

Secțiunea ”Activități cultural-educative” mai poate suferi mici modificări care nu vor afecta structura generală a cursurilor.

NOUTĂŢI!!!

Lista grupelor care s-au format în urma înscrierilor poate fi descărcată de aici: Lista grupe

Lista profesorilor care vor preda la şcoala de vară poate fi descărcată de aici: Repartizare profesori

ATENȚIE!!!

PARTICIPANȚII LA ȘCOALA DE VARĂ SUNT RUGAȚI CA LUNI, 18.07.2011, SĂ FIE PREZENȚI LA C.N. ION CREANGĂ LA ORA 9.45.

Începerea cursurilor va fi precedată de o ceremonie de deschidere la care vor participa E.S. Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA (Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în România), Dl. Tomohiko ONODERA (Secretar II în Ambasada Japoniei), Dl. Nobumitsu TAKAMATSU (Secretar III în Ambasada Japoniei), alături de reprezentanți ai Ministerului Educației și ai Federației Române de Judo.

  • Tema școlii de vară de anul acesta este ”7 ZILE ÎN JAPONIA”.
  • Ne propunem ca în fiecare zi a școlii de vară să abordăm, în timpul cursurilor de dimineață, o situație în care este foarte probabil să vă aflați atunci când mergeți în Japonia fie ca turist, fie ca student. Elementele predate vă vor ajuta să faceți față cu succes în situația respectivă, gradul lor de complexitate variind în funcție de nivelul de limbă.
  • Cursurile de după masă se vor axa pe înțelegerea culturii japoneze văzute prin sărbătorile de peste an. Vom învăța și vom discuta, fiecare la nivelul său de japoneză, despre ce sărbătoresc japonezii în fiecare lună a anului.
  • Activitățile cultural-educative de seară vor include karaoke, vizionare de filme și discuții pe baza acestora, partide de șah japonez și multe alte lucruri interesante si atractive.
  • Profesorii care predau la școala de vară aparțin instituțiilor de învățământ acreditate care oferă programe de limba și cultura japoneză (Universitatea din București, Universitatea ”Dimitrie Cantemir”, Universitatea ”Hyperion”, Universitatea ”Spiru Haret”, Colegiul Național ”Ion Creangă”, Colegiul Național ”Elena Cuza”). De asemenea, vom beneficia și de ajutorul unor profesori nativi, printre care se numără dl. prof. Yamaguchi si dra Fukawa, specialiști în educația de limbă japoneză ai Japan Foundation, cea mai prestigioasă organizație japoneză care se ocupă de promovarea limbii și a culturii japoneze.

Informațiile despre școala de vară a APJR au apărut și pe pagina Ambasadei Japoniei în România (http://www.ro.emb-japan.go.jp/).

După ce trimiteţi emailul de înscriere veţi primi un email de confirmare din partea asociaţiei, iar apoi aveţi la dispoziţie 3 zile lucrătoare pentru a efectua plata prin virament bancar. Vă rugăm să ne trimiteți prin email o copie scanată sau o fotografie a ordinului de plată. Înscrierea dumneavoastră va fi înregistrată numai după primirea copiei ordinului de plată.

Detalii plată (vă rugăm să specificați pe ordinul de plată ”înscriere școala de vară 2011”):

Asociația Profesorilor de Limba Japoneză din România

Număr de cont: RO 81 RZBR 0000 0600 1283 6109

Raiffeisen Bank, Agenția Piața Romană

IMPORTANT!

Înainte de a vă înscrie vă rugăm să rezolvaţi testul de plasament pe care îl găsiţi aici  şi să vă calculaţi punctajul conform grilei de răspunsuri pe care o găsiţi la finalul testului. Testul cuprinde 5 nivele, întrebările având un grad de dificultate progresiv. Vă rugăm să vă înscrieţi la nivelul cel mai înalt la care obţineţi un scor de minim 60%. Cei care nu au mai studiat japoneza se vor înscrie direct la nivelul începător zero.

În e-mail-ul de înscriere vă rugăm să specificaţi:

–          Numele şi prenumele

–          Nivelul la care doriţi să vă înscrieţi

–          Vârsta

–          Instituţia de care aparţineţi (universitate/liceu/şcoală/firmă etc.); dacă nu aparțineți de nici o instituție, vă rugăm să precizați ”înscriere individuală”

–          Oraşul de reşedinţă

–          O adresă de email pe care o verificaţi în mod frecvent

ATENŢIE!

–          Deoarece cursurile se vor desfăşura în regim intensiv timp de o saptamână, nu se va accepta mutarea de la un nivel la altul decât în cazuri excepţionale

–          Taxa nu se restituie în cazul în care nu mai participaţi deloc sau participaţi doar parţial la cursuri

–          APJR nu asigură cazarea sau masa participanţilor la şcoala de vară

–          Toate informaţiile necesare vor fi publicate pe site-ul APJR (https://apjr.wordpress.com/), astfel încât să nu fiţi nevoiţi să ne trimiteţi întrebări suplimentare. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că activitatea noastră se bazează doar pe voluntariat, aşa încât nu putem să răspundem tuturor mesajelor primite.

Conceptul, conținutul și structura școlii de vară de limba japoneză 2011 aparțin APJR și nu pot fi folosite de alte persoane sau asociații decât cu acordul scris al APJR.

VĂ AŞTEPTĂM

   ( ^_^)

Publicitate

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: