Rezultate Nihongo Nouryoku Shiken

UPDATE!!! Programul pentru ridicarea rezultatelor în săptămâna 5-9 martie se modifică după cum urmează:

Marți (6 martie)   8-12: Laboratorul 1 (etajul 2)

                         18-20: Sala 24 (etajul 2)

Joi (8 martie)      10-14: Sala 24 (etajul 2)

Dacă în sala respectivă sunt cursuri în desfășurare, vă rugăm să vă adresați profesorului din sala de curs, iar acesta vă va da toate detaliile necesare.

 

UPDATE: PENTRU RIDICAREA PLICULUI VĂ RUGĂM SĂ PREZENTAȚI UN ACT DE IDENTITATE VALABIL! ÎN PRINCIPIU REZULTATELE NU SE POT RIDICA DECÂT PERSONAL. PĂRINȚII POT RIDICA REZULTATELE PENTRU COPII CU CONDIȚIA SĂ PREZINTE AMBELE ACTE DE IDENTITATE ÎN ORIGINAL ȘI SĂ LASE LA BIROUL NOURYOKU SHIKEN CÂTE O COPIE DUPĂ ACESTEA. ACEEAȘI CONDIȚIE ESTE VALABILĂ ȘI PENTRU CAZURILE EXCEPȚIONALE ÎN CARE CINEVA TREBUIE SĂ RIDICE REZULTATUL PENTRU O ALTĂ PERSOANĂ (de ex. persoana respectivă este bolnavă și nu se poate deplasa).

Rezultatele Nōryoku Shiken au ajuns în România.

Pentru a intra în posesia lor, candidaţii care s-au înscris printr-o instituţie trebuie să se adreseze profesorilor / persoanelor de contact de la instituţia respectivă. Aceștia vă vor da toate detaliile necesare.

Candidaţii care s-au înscris individual pot intra în posesia rezultatelor după cum urmează:

– candidații din București sunt invitați să își ridice rezultatele de la Biroul Nouryoku Shiken, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, str. Pitar Moș 7-13 (același birou unde au avut loc și înscrierile), în zilele și în intervalele orare de mai jos:

Vineri (24 februarie): 15.30-17.15
Luni (27 februarie): 16-17
Miercuri (29 februarie): 9.30-13.30
Miercuri (7 martie): 9.30 – 13.30

– pentru candidații din provincie vom trimite luni, 27 februarie, plicurile prin poștă la adresele pe care le-au completat pe formularele de înscriere. Dacă există modificări în ceea ce privește adresa de pe formularul de înscriere, vă rugăm să ne scrieți pe adresa nouryokushiken2011@gmail.com până duminică la ora 15.

În plic veţi găsi, pe lîngă diplomă (dacă aţi reuşit la examen) şi foaia cu punctajul, precum şi un document A4 care conţine explicaţii cu privire la noua modalitate de punctare a examenului.

Dacă aţi reuşit, verificaţi dacă numele trecut pe diplomă este cel corect – dacă există inadvertenţe, vă rugăm să contactaţi imediat APJR.

Publicitate

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: