REZULTATE NIHONGO NOURYOKU SHIKEN

Candidații din București care nu și-au ridicat rezultatele de la Nihongo Nouryoku Shiken sunt rugați să ne contacteze pe adresa de email apjromania@gmail.com până vineri, 22 martie, pentru a stabili modalitate ărin care vor intra în posesia acestora.

Pentru candidații din provincie plicurile au fost trimise prin poștă ca scrisoare recomandată.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Au sosit certificatele si fisele cu punctajul obtinut la Nihongo Nouryoku Shiken. Acestea vor fi distribuite dupa cum urmeaza:

– pentru candidatii care s-au inscris printr-o institutie > prin profesorii de la institutia respectiva; pentru institutiile din provincie, plicurile vor fi expediate in cursul saptamanii urmatoare

– pentru candidatii din provincie care s-au inscris individual > prin posta, ca scrisoare recomandata; plicurile vor fi expediate in cursul saptamanii urmatoare

– pentru candidatii din Bucuresti care s-au inscris individual > plicurile se vor ridica personal, pe baza unui act de identitate, in zilele de 6 martie (miercuri) si 7 martie (joi), intre orele 17.00 – 19.00, la sediul Scolii de Limba Japoneza Sakura (B-dul N.Balcescu nr.9A et.1 ap.2 Sect.1 Bucuresti; statie de metrou – Piata Universitatii)

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Rezultatele examenului Nihongo Nouryoku Shiken pot fi verificate online începând de astăzi, 31.01.2013. Pentru a le vizualiza veți avea nevoie de parola formată din 8 cifre, pe care o găsiți pe fila C a formularului de înscriere, cea care a rămas la dumneavoastră. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ni le adresați la adresa de email apjromania@gmail.com.

Link-ul pentru verificarea rezultatelor este acesta:

 https://www.jlpt-overseas.jp/onlineresults/top.html

Publicitate

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: