Școala de Vară la final

553969_514246915313580_757991126_n

Cea de-a patra ediția a Școlii de Vară de Limba și Cultura Japoneză a ajuns la final. Timp de o săptămână, cei aproximativ cincizeci de participanți au reușit nu doar să-și îmbunătățească cunoștințele de limbă japoneză, ci și să aprofundeze noțiuni legate de literatura și cultura japoneză, dar și să se relaxeze jucând jocuri japoneze sau arătându-ne cât de talentați sunt la karaoke.

mic P1490125

mic P1490312mic P1490231

Ca de fiecare dată, Ambasada Japoniei a răspuns cu amabilitate tuturor cererilor noastre și ne-a ajutat și în desfășurarea acestei ediții a Școlii de Vară. Îi mulțumim în mod special E.S., Dl. Ambasador Keiji YAMAMOTO pentru participarea la deschiderea oficială a Școlii de Vară și sperăm că ne va fi alături și la celelalte evenimente pe care le organizăm. Mulțumim, de asemenea, Universității Hyperion, care ne-a pus cu generozitate la dispoziție spațiul pentru desfășurarea acestui eveniment.mic P1490102

Profesorii care, renunțând la zilele de vacanță, au făcut posibilă organizarea și în acest an a Școlii de Vară au oferit participanților cursuri de înaltă calitate într-un cadru relaxat. Mulțumim întregii echipe: în ordine alfabetică – Mariana Chelaru (Școala 195), Magdalena Ciubăncan (Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir”), Sandra Istrate (Universitatea Hyperion), Hitomi Morita (Școala de Limbă Japoneză Sakura), Mitsuaki Morita (Școala de Limbă Japoneză Sakura), Raluca Nicolae (Universitatea Spiru Haret), Hideki Otani (Japan Foundation/Universitatea din București), Andreea Sion (Universitatea Hyperion), Iulia Waniek (Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir”), Akihisa Yoneda (Japan Foundation/Universitatea din București).

Sperăm ca și viitoarele ediții ale Școlii de Vară să fie cel puțin la fel de reușite. Contăm pe toți iubitorii culturii japoneze și vă așteptăm la toate evenimentele organizate de APJR!

(Mai multe poze de la Școala de Vară 2013 găsiți aici)

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: