Școala de Vară de Limba și Cultura Japoneză

APJR organizează cea de-a cincea ediţie a Şcolii de Vară de Limba si Cultura Japoneză!

poster

ATENȚIE: Din cauza lucrărilor  din zona Piața Muncii, circulația tramvaielor în zonă este întreruptă, acestea circulând pe un traseu modificat. Redăm mai jos comunicatul de pe site-ul RATB, însă vă informăm în același timp că de la stația de metrou Piața Muncii se poate ajunge pe jos în aproximativ 10 minute. 

”În vederea continuării lucrărilor la Pasajul Muncii, începând cu data de 16.07.2014, liniile de tramvaie 40 şi 56 vor funcţiona între ,,Piaţa Sf. Vineri” şi intersecţia Calea Călăraşilor/Str. Traian, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Traian, Bd. Ferdinand, Şos. Pantelimon, Bd. Chişinău, Bd. Basarabia, apoi traseele actuale.

Pentru preluarea călătorilor din zonă, Regia Autonomă de Transport Bucureşti înfiinţează linia navetă de autobuze 656, care va funcţiona între terminalele ,,Bd. Basarabia” şi ,,Foişorul de Foc’’, pe traseul: Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, Bd. Basarabia, Cal. Călăraşilor, Str. Traian, cu întoarcere prin Str. Iancu Cavaler de Flondor, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, Cal. Călăraşilor, Bd. Basarabia, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu.”

––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ACTUALIZARE

Grupa de începători nu se mai formează, însă prelungim înscrierile pentru celelalte niveluri până duminică, 13 iulie (ultima zi de plată – luni, 14 iulie). La grupa de avansați, accentul va fi pus pe ateliere de traduceri.

Programul școlii de vară curpinde cursuri de dimineață (în fiecare zi, între 10-13) și cursuri de după amiază (luni, miercuri și vineri, între 14-17).

–––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Perioada: 26 iulie – 3 august (9 zile)

Numărul de grupe: 3
– o grupă de începători zero
– o grupă de N5 axată pe pregătirea examenului Japanese Language Proficiency Test (Nihongo Nouryoku Shiken)
– o grupă de avansați N3-N2, în cadrul căreia se va lucra cu precădere pe traducerea unor texte literare, economice, juridice, administrative s.a.m.d.

Numărul maxim de participanţi este de 60 de persoane ( maxim 20 de persoane în fiecare grupă)

Taxa de participare: 200 RON

Taxa se achita in contul RO81 RZBR 0000 0600 1283 6109, titular de cont Asociația Profesorilor de Limba Japoneza din Romania, Raiffeisen Bank (Sucursala Piata Romana). Va rugam sa specificati la detaliile platii “inscriere scoala de vara pentru (numele)” si sa ne trimiteti prin email dovada platii (ordin de plata scanat/poza sau in formatul generat de aplicatiile online banking). Inscrierea nu va fi luata in considerare decat dupa trimiterea ordinului de plata prin email.

Locul de desfăşurare: Universitatea Hyperion (Calea Calarasilor 169)

Înscrierile se fac pe adresa de email apjr.scoaladevara@yahoo.com intre 18 iunie – 10 iulie 2014. Inscrierile se vor incheia in momentul atingerii numarului maxim de participanti, indiferent de data. Lista participantilor va fi afisata dupa incheierea inscrierilor.
Vă rugăm ca în emailul de înscriere să specificați: numele și prenumele, nivelul actual de japoneză (vă puteți ghida după nivelurile de la Nihongo Nouryoku Shiken), vârsta, instituția de care aparțineți (daca nu studiati limba japoneza la nici o institutie, specificati “inscriere individuala”).

ATENȚIE! Pentru a evita să achitați taxa și locurile să fie deja completate, vă rugăm să trimiteți întîi e-mail-ul de înscriere pe adresa menționată anterior și să așteptați o confirmare din partea comitetului de organizare al școlii de vară. După ce aveți această confirmare, puteți efectua plata și înscrierea va fi luată oficial în considerare după ce ne veți trimite ordinul de plată prin email.
În cazul în care vă înscrieți prin e-mail, dar nu mai achitați taxa de participare în intervalul de timp ce vă va fi menționat ulterior, vom considera că nu mai doriți să participați la școala de vară și locul dumneavoastră va fi oferit următorului înscris.

Cursurile se vor desfășura atât dimineața cât și după amiaza si vor include atat cursuri de limba japoneza pentru comunicare, predate aplicand principiile JF Standard – cea mai actuala abordare in predarea limbii japoneze, cat si abordari moderne ale unor texte literare, conversatie, film, muzica etc. Programul detaliat va fi afisat pe site dupa incheierea inscrierilor.
Profesorii care predau la școala de vară au urmat studii sau stagii de pregătire în Japonia, iar profesorii japonezi sunt specializati in predarea limbii japoneze pentru străini.

ATENŢIE!
– Nu se va accepta mutarea de la un nivel la altul sau dintr-o grupă în alta decât în cazuri excepţionale
– Taxa nu se restituie în cazul în care nu mai participaţi deloc sau participaţi doar parţial la cursuri
– APJR nu asigură cazarea sau masa participanţilor la şcoala de vară
– Toate informaţiile necesare vor fi publicate pe site-ul APJR (https://apjr.wordpress.com/), astfel încât să nu fiţi nevoiţi să ne trimiteţi întrebări suplimentare. Vă rugăm să consultați site-ul APJR, întrucât informațiile despre școala de vară vor fi actualizate permanent.

Conceptul, conținutul și structura școlii de vară de limba japoneză 2014 aparțin APJR și nu pot fi folosite de alte persoane sau asociații decât cu acordul scris al APJR.

 

Vă așteptăm cu drag!

(^_^)

Publicitate

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: