APJR organizează cea de-a 6-a ediţie a Şcolii de Vară de Limba şi Cultura Japoneză!

UPDATE, 4.07.2015 – ANUNŢ IMPORTANT: Deoarece au mai rămas câteva locuri libere la fiecare nivel, perioada de înscriere pentru Şcoala de Vară 2015 SE PRELUNGEŞTE până MIERCURI 8 IULIE 2015!

afis scoala de vara 2015 2
Perioada: 20 – 26 iulie (7 zile)
Locul de desfăşurare: Universitatea Hyperion (Calea Călăraşilor 169, sector 3, Bucureşti)
*
Numărul de grupe: 3
– o grupă de începători (nivel JLPT – N5)
– o grupă de intermediari (nivel N4-N3)
– o grupă de intermediari-avansaţi (nivel N3-N2)
Numărul maxim de participanţi este de 60 de persoane (maxim 20 de persoane în fiecare grupă). ATENŢIE, anul acesta NU vom avea grupe pentru ÎNCEPĂTORI ZERO.
*
Taxa de participare: 170 RON
Taxa se achita in contul RO81 RZBR 0000 0600 1283 6109, titular de cont Asociația Profesorilor de Limba Japoneză din Romania, Raiffeisen Bank (Sucursala Piaţa Romană). Vă rugăm să specificaţi la detaliile plăţii “înscriere şcoala de vară pentru (numele)” şi să ne trimiteţi prin email dovada plăţii (ordin de plată scanat/poză sau în formatul generat de aplicaţiile online banking). Înscrierea nu va fi luată în considerare decât după trimiterea ordinului de plata prin email.
*
Modalitate de înscriere:
Înscrierile se fac pe adresa de email apjromania@gmail.com între 12 iunie – 5 iulie 2015. Înscrierile se vor încheia în momentul atingerii numărului maxim de participanţi, indiferent de dată.
ATENȚIE! Pentru a evita să achitați taxa și locurile să fie deja completate, vă rugăm să trimiteți întâi un e-mail de înscriere pe adresa menționată anterior și să așteptați o confirmare din partea comitetului de organizare al școlii de vară. După ce aveți această confirmare, puteți efectua plata și înscrierea va fi luată oficial în considerare după ce ne veți trimite şi ordinul de plată prin email.
În cazul în care vă înscrieți prin e-mail dar nu mai achitați taxa de participare în intervalul 12 iunie – 5 iulie 2015, vom considera că nu mai doriți să participați la școala de vară și locul dumneavoastră va fi oferit următorului înscris.
Vă rugăm ca în emailul de înscriere să specificați: numele și prenumele, nivelul actual de japoneză (vă puteți ghida după nivelurile de la JLPT – Nihongo Nouryoku Shiken), vârsta, instituția de care aparțineți (dacă nu studiaţi limba japoneză la nici o institutie, specificaţi “înscriere individuală”).
Lista participantilor va fi afişată după încheierea înscrierilor.
 *
Cursurile:
Cursurile se vor desfășura în fiecare dimineaţă (7 zile, câte 3 ore de curs) cât și după-amiaza (în 3 dintre zile, câte 3 ore de curs). Cursurile de dimineaţă se vor axa pe studiul limbii (gramatică, vocabular) şi pe crearea aptitudinilor de traducător, încă de la un nivel de bază. Cursurile de după-amiază vor fi axate pe aprofundarea cunoştinţelor despre cultura tradiţională şi modernă japoneză, cât şi pe dezvoltarea aptitudinilor de comunicare verbală. Programul detaliat va fi afişat pe site după încheierea înscrierilor.
Profesorii care predau la școala de vară au urmat studii sau stagii de pregătire în Japonia, iar profesorii japonezi sunt specializaţi in predarea limbii japoneze pentru străini.
ATENŢIE!
– Nu se va accepta mutarea de la un nivel la altul sau dintr-o grupă în alta decât în cazuri excepţionale.
– Taxa nu se restituie în cazul în care nu mai participaţi deloc sau participaţi doar parţial la cursuri.
– APJR nu asigură cazarea sau masa participanţilor la şcoala de vară.
– Toate informaţiile necesare vor fi publicate pe site-ul APJR (https://apjr.wordpress.com/), astfel încât să nu fiţi nevoiţi să ne trimiteţi întrebări suplimentare. Vă rugăm să consultați site-ul APJR, întrucât informațiile despre școala de vară vor fi actualizate permanent.
 *
Vă așteptăm cu drag!
 *
(Conceptul, conținutul și structura școlii de vară de limba japoneză 2015 aparțin APJR și nu pot fi folosite de alte persoane sau asociații decât cu acordul scris al APJR.)
Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: