Şcoala de Vară de Limba şi Cultura Japoneză 2016 (UPDATE 24.08.2016)

afis scoala de vara 2016 jpg-001

 

UPDATE, 24.08.2016

IMPORTANT! Deoarece au rămas locuri neocupate, prelungim perioada de înscriere la Şcoala de Vară până vineri, 26 august, inclusiv.

Dacă doriţi să vă înscrieţi, trimiteţi-ne un email pe adresa apjromania@gmail.com şi spuneţi-ne numele, vârsta, nivelul la care vă înscrieţi şi, dacă e cazul, instituţia la care studiaţi deja limba japoneză.

Taxa cursurilor, in valoare de 240 lei, trebuie platita pana vineri, 26 august in contul RO 81 RZBR 0000 0600 1283 6109, titular de cont Asociația Profesorilor de Limba Japoneză din Romania (APJR), Raiffeisen Bank Sucursala Calea Dorobanti (Numele sucursalei este dat in caz ca vi-l cer la ghiseu, pentru identificarea noastra, altfel NU este necesar sa mergeti neaparat la acea sucursala). Trimiteti-ne apoi dovada platii (foto, scan etc) si definitivam inscrierea. Va rugam sa mentionati pe formularul de depunere „Scoala de Vara” si numele dumneavoastra.

Va rugam cititi si mai jos pentru a afla toate detaliile despre scoala de vara.

==============

Dacă nu ştiţi cu ce se mănâncă japoneza 🙂 , sau dacă aţi lenevit în vacanţă, dar vreţi să păşiţi cu dreptul în noul an şcolar,

APJR vă invită la:

Şcoala de Vară (târzie 🙂 ) de Limba şi Cultura Japoneză, ediţia a VII-a

Perioada: 5 – 11 septembrie 2016 (7 zile)
Locul de desfăşurare: Universitatea Hyperion (Calea Călăraşilor 169, sector 3, Bucureşti)

Numărul de grupe: 4
– o grupă de începători zero (fără cunoştinţe prealabile de limba japoneză)
– o grupă de începători (nivel JLPT – N5)
– o grupă de pre-intermediari (nivel N4)
– o grupă de intermediari (nivel N3)
Numărul maxim de participanţi este de 80 de persoane (maxim 20 de persoane în fiecare grupă).

Taxa de participare: 240 RON (însemnând, în medie, 8,88 lei/ora de curs)

Modalitate de înscriere:
Înscrierile se fac pe adresa de email apjromania@gmail.com între  27 iulie – 24 august 2016. Înscrierile se vor încheia în momentul atingerii numărului maxim de participanţi, indiferent de dată.
Paşi de urmat: Vă rugăm să trimiteţi întâi un e-mail de înscriere pe adresa menţionată mai sus şi să aşteptaţi confirmarea disponibilităţii locurilor. Veţi primi totodată şi datele contului bancar în care veţi efectua plata cursurilor (240 RON). Înscrierea va fi luată oficial în considerare după ce ne veţi trimite şi ordinul de plată prin email (fotografie clară sau scan).
În cazul în care vă înscrieţi prin e-mail dar nu mai achitaţi taxa de participare în intervalul 27 iulie – 24 august 2016, vom considera că nu mai doriţi să participaţi la Şcoala de vară şi locul dumneavoastră va fi oferit următorului înscris.

Vă rugăm ca în emailul de înscriere să specificaţi: numele şi prenumele, nivelul actual de japoneză (vă puteţi ghida după nivelurile de la JLPT – Nihongo Nouryoku Shiken), vârsta, instituţia de care aparţineţi (dacă nu studiaţi limba japoneză la nici o instituţie, specificaţi “înscriere individuală”) şi, dacă este cazul, alte informaţii care ne-ar putea fi utile (dizabilităţi etc.)
Lista finală a participanţilor va fi afişată după încheierea înscrierilor.

Cursurile:
Profesorii care predau la Şcoala de Vară au urmat studii sau stagii de pregătire în Japonia.
Cursurile se vor desfăşura în fiecare dimineaţă – 7 zile, câte 3 ore de curs – şi după-amiaza doar în 3 dintre zile, câte 2 ore de curs.
Cursurile de dimineaţă se vor axa, în funcţie de nivelul grupelor, după cum urmează:
– grupa începători zero: însuşirea unor cunoştinţe de bază de limbă (gramatică, vocabular, scriere, conversaţie)
– grupele N5, N4, N3: pregătire pentru examenul JLPT (Nouryoku Shiken) de nivelul respectiv şi dezvoltarea abilităţilor de comunicare orală.
Cursurile de după-amiază vor fi axate pe aprofundarea cunoştinţelor despre cultura tradiţională şi modernă japoneză, cât şi pe dezvoltarea aptitudinilor de comunicare orală. Programul detaliat va fi afişat pe site după încheierea înscrierilor.
ATENŢIE!
– Nu se va accepta mutarea de la un nivel la altul sau dintr-o grupă în alta decât în cazuri excepţionale.
– Taxa nu se restituie în cazul în care nu mai participaţi deloc sau participaţi doar parţial la cursuri.
– APJR nu asigură cazarea sau masa participanţilor la şcoala de vară.
– Toate informaţiile necesare vor fi publicate pe site-ul APJR (https://apjr.wordpress.com/), astfel încât să nu fiţi nevoiţi să ne trimiteţi întrebări suplimentare. Vă rugăm să consultaţi site-ul APJR, întrucât informaţiile despre Şcoala de vară vor fi actualizate permanent.

Vă aşteptăm cu drag!

(Conceptul, conţinutul şi structura Şcolii de Vară de Limba şi Cultura Japoneză 2016 aparţin APJR şi nu pot fi folosite de alte persoane sau asociaţii decât cu acordul scris al APJR.)

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: