Precizări legate de desfășurarea JLPT(日本語能力試験)2021

   Am revenit cu precizări legate de desfășurarea JLPT(日本語能力試験) în urma noilor prevederi date de autorități. Participanții la examenul JLPT 2021 vor putea susține examenul în următoarele condiții:

1) Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

SAU

2) Participarea este permisă persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

SAU

3) Participarea cu prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore obținut la un centru de testare acreditat din România. Participarea cu prezentarea rezultatului negativ al unui test rapid nu mai vechi de 48 de ore obținut la un centru de testare acreditat din România.

Având în vedere numărul foarte mare de candidați pentru a verifica datele din certificat și pentru a face trierea mai ușor în ziua examenului, VĂ VEȚI PREZENTA CU CODUL QR DEJA DESCĂRCAT ÎN TELEFON, NU printat pe hârtie.

Se vor descărca CERTIFICATE atât pentru vaccinare, vindecare cât și pentru TESTARE și se va obține CODUL QR pe care îl vom scana. Aveți aici explicații: https://vaccinare-covid.gov.ro/certificat-verde-electronic/

 Vom posta in apropierea datei examenului și detaliile privind desfășurarea examenului (ora de începere care va fi dimineața, vouchere etc.)

Vă rugăm să luați în considerare că în funcție de evoluția pandemiei și aceste reguli se pot schimba sau examenul poate fi anulat.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: