Rezultate JLPT 2021

Rezultatele au fost postate aici https://www.jlpt-overseas.jp/onlineresults/ și pot fi acessate până pe 31 martie, ora 17.00 (ora Japoniei). Fiecare dintre dumneavoastră își poate vedea rezultatele urmând intrucțiunile. Datele care vi se cer se află pe voucher sau pe formularul C.

  Facem câteva precizări. După susținerea examenului JLPT, toate foile cu răspunsuri sunt expediate în Japonia în următoarea zi. Acesta este regulamentul valabil la nivel internațional. La fel ca în cazul altor examene internaționale (Cambridge, TOEFL etc.) rezultatele nu pot fi contestate. Subiectele sunt unice in lume, corectura este automată (”Due to the large scale of testing, answers will be machine-scored.” https://www.jlpt.jp/e/about/points.html )

Foile cu rezultate vor fi trimise din Japonia pe la începutul lui martie 2022, apoi vor fi trimise de APJR prin Poștă în cursul lunii martie 2022. Anunțurile legate de expedierea lor vor fi postate pe site și pe FB.

Publicitate

One Response to Rezultate JLPT 2021

  1. Gabriela Apolzan spune:

    Multumim frumos de informatie.Sunt fericita. Baiatul meu Stefan a trecut cu brio acest examen.Toate cele bune si va doresc un an nou fericit !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: