Rezultate online JLPT 2022

UPDATE
Rezultatele se vor putea consulta online începând cu data de 23 ianuarie, ora 10.00 (ora Japoniei) până pe 31 martie, ora 17.00 (ora Japoniei), pe acest site doar în perioada menționată: https://www.jlpt-overseas.jp/onlineresults/)

Bună ziua.
Pentru că mai mulți dintre dumneavoastră ne-au contactat legat de rezultatele JLPT facem din nou precizările, pe care vi le-am dat la sfârșitul examenului din decembrie:

* Foile cu rezultate vor fi trimise din Japonia pe la începutul lui martie 2023, însă rezultatele vor fi disponibile şi online (accesându-le cu parola din 8 cifre pe care aţi scris-o în formularul de înscriere) chiar mai devreme de luna martie. Pentru detalii, accesaţi site-ul oficial JLPT la sfârșitul lui ianuarie 2023. http://www.jlpt.jp/e/

* Foile cu rezultate vor fi trimise de APJR prin Poștă ca recomandată în cursul lunii martie 2023. Anunțurile legate de expedierea lor vor fi postate pe site https://apjr.wordpress.com/ și FB-ul Asociației.

* Totodată, vă rugăm să verificați periodic site-ul APJR https://apjr.wordpress.com/ și Fb-ul APJR pentru informări legate de înscrierile pentru JLPT 2023

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: