Școala de Vară de Limba și Cultura Japoneză

APJR organizează cea de-a patra ediţie a Şcolii de Vară de Limba si Cultura Japoneză
scoala de vara 2013-1
INFORMAȚII ACTUALIZATE
 • Ceremonia de deschidere a Școlii de Vară  va avea loc luni, 22 iulie, de la ora 8.45, în Sala de conferințe (corp A, et. 6). La ceremonie va participa și E.S. Dl. YAMAMOTO Keiji, Ambasadorul Japoniei în România. Vă rugăm să nu întârziați.
 • Orarul școlii de vară cuprinde: cursuri de dimineață axate pe strategiile de învățare pentru Japanese Language Proficiency Test și conversație (9-12), cursuri de după amiază axate pe folosirea limbii japoneze în viața de zi cu zi și pe aspecte ale culturii japoneze (13-15) și activități cultural-distractive (16-18, două zile).
 • Lista cu participanții la școala de vară se găsește aici: grupe scoala de vara 2013. Dacă există persoane care au achitat taxa de participare și nu se regăsesc pe listă, vă rugăm să ne contactați la apjromania@gmail.com.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Persoanele care au trimis email pentru înscriere dar nu au reușit încă să plătească taxa de participare pot să o facă până inclusiv miercuri, 3 iulie. De asemenea, vă anunțăm că mai există locuri pentru nivelurile începător zero, N4 și N3. Cei care doresc să se înscrie sunt rugați să o facă până miercuri, 3 iulie (inclusiv plata taxei de participare).
Vă mulțumim și vă așteptăm!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 • Perioada: 22 – 28 iulie 2013
 • Numărul maxim de participanţi este de 60 de persoane.
 • Taxa de participare: 150 RON
 • Taxa se achita in contul RO81 RZBR 0000 0600 1283 6109, titular de cont Asociatia Profesorilor de Limba Japoneza din Romania, Raiffeisen Bank (Sucursala Piata Romana). Va rugam sa specificati la detaliile platii „inscriere scoala de vara pentru (numele)” si sa ne trimiteti prin email dovada platii (ordin de plata scanat/poza sau in formatul generat de aplicatiile online banking). Inscrierea nu va fi luata in considerare decat dupa trimiterea ordinului de plata prin email.
 • Locul de desfăşurare: Universitatea Hyperion (Calea Calarasilor 169)
 • Înscrierile se fac pe adresa de email scoaladevara2013@yahoo.ro  (ATENTIE: nu este @yahoo.com) intre 10 – 30 iunie 2013. Inscrierile se vor incheia in momentul atingerii numarului maxim de participanti, indiferent de data. Lista participantilor va fi afisata dupa incheierea inscrierilor.
Vă rugăm ca în emailul de înscriere să specificați: numele și prenumele, nivelul actual de japoneză (vă puteți ghida după nivelurile de la Nihongo Nouryoku Shiken), vârsta, instituția de care aparțineți (daca nu studiati limba japoneza la nicio institutie, specificati „inscriere individuala”).
 • Cursurile se vor desfășura atât dimineața cât și după amiaza si vor include atat cursuri de limba japoneza pentru comunicare, predate aplicand principiile JF Standard – cea mai actuala abordare in predarea limbii japoneze, cat si abordari moderne ale unor texte literare, conversatie, film, muzica etc. Serile vor fi dedicate atelierelor de cultura. Programul detaliat va fi afisat pe site dupa incheierea inscrierilor.
 • Profesorii care predau la școala de vară au urmat studii sau stagii de pregătire în Japonia, iar profesorii japonezi sunt specializati in predarea limbii japoneze pentru straini.
ATENŢIE!
–          Nu se va accepta mutarea de la un nivel la altul sau dintr-o grupă în alta decât în cazuri excepţionale
–          Taxa nu se restituie în cazul în care nu mai participaţi deloc sau participaţi doar parţial la cursuri
–          APJR nu asigură cazarea sau masa participanţilor la şcoala de vară
–          Toate informaţiile necesare vor fi publicate pe site-ul APJR (https://apjr.wordpress.com/), astfel încât să nu fiţi nevoiţi să ne trimiteţi întrebări suplimentare. Vă rugăm să consultați site-ul APJR, întrucât informațiile despre școala de vară vor fi actualizate permanent.
Conceptul, conținutul și structura școlii de vară de limba japoneză 2013 aparțin APJR și nu pot fi folosite de alte persoane sau asociații decât cu acordul scris al APJR.
Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: